header.jpg

Fodboldskole

 OBS!!!

Se billeder og videoindslag fra FCBClinic 2011.

Vil du træne som Messi, Xavi og Iniesta?

Så tag med på fodboldskole hos FC Barcelona i efterårsferien!

Er du mellem 10 og 16 år, vild med FC Barcelona, deres spillestil og har lyst til at få en oplevelse for livet? Så tag med på FCBClinic fodboldskole i Barcelona i perioden fra d. 15-22/10 2011.

Gennem et meget positivt samarbejde med FC Barcelona, er det lykkedes os at kunne tilbyde danske fodboldspillere mellem 10-16 år en uges ophold (man-fredag) på en FC Barcelona Clinic. En fodboldskole, hvor man 2 x dagligt bliver trænet af fire af klubbens veluddannede akademi-trænere.

Træningen foregår på FC Barcelona's eget træningsanlæg "Sant Joan Despi" (hvor verdensstjernerne også træner), på superlækre græsbaner. Fodboldskolen er kun for danske fodboldspillere.

Der vil være danske ledere med på turen. Søren Laulund, som var manden bag FC Barcelonas Camp Svendborg i 2010 og Allan Michaelsen, tidligere A-landsholdsspiller, nuværende leder af - og talentchef for FCK's/B1903's Fodboldskole og træner for det danske Oldboys landshold samt en repræsentant for SportConcept Int.

Indkvartering vil ske på 4-stjernet hotel med helpension i Barcelona. Der er plads til max 40 deltagere på fodboldskolen.

Tilmelding sker efter "Først til Mølle" princippet.

Der er nu lukket for flere tilmeldinger, da holdet er fyldt op.

For mere info, klik på nedenstående links eller links i venstre side under FCBClinic 2011:

Ønskes yderligere oplysninger, kan Søren Laulund kontaktes på mobil: 23 28 80 23 eller pr. mail her.

sporten_09.jpg SPPlogo375 Svendborg_sparekasse.jpg