header2.jpg

Trænerne

Jeg har nu fået oplyst navnene på de 3 dygtige trænere, som vil komme fra FC Barcelona og træne os i Barcelona Camp i Svendborg.

De hedder:

Román Oliver Luera

Sergi Fuentes Palomar

Andrés Agea Martínez

 

Vh. Søren Laulund

Så kom "Barca" Campen godt igang!

Med hjælp fra Svendborgs borgmester, Curt Sørensen, blev der åbnet for F.C. Barcelona Camp Nordic 2010 Svendborg.Tale.png

Det blev en festlig åbning med indmarch og fotografering. Herefter fortalte Román, cheftræneren, lidt om ideologien bag F.C. Barcelonas fodboldskole. Denne ideologi dannede derfor også grundlag for dagens træning, hvor fokus var på pasningsspillet, orientering og omgang med bolden.

Alle deltagerne ydede en imponerende indsats til stor glæde for både F.C. Barcelonas trænere og de ass. trænere.

Så efter en veloverstået åbning, en dag fyldt med spændende træningsøvelser og en flok unge fodboldspillere med stort engagement, ser vi frem til en lige så succesfuld fredag.

Tv2fyn kom og filmede lidt fra Campen og dette klip kan ses via dette link: http://www.tv2fyn.dk/video/32191

Se flere billeder fra Campen. Tryk her.

Vh. Søren Laulund

P.S. Husk solcreme, da vi får endnu en fantastisk solrigdag i morgen.

Tak_for_idag.png

Endnu en dejlig dag på Høje Bøge

Fredag d. 2 juli og dag nr. 2 på F.C. Barcelona campen blev en dejllig dag fyldt med mange spændende øvelser, hvor fokus var på pasningsspillet, boldkontrol og orientering.

Vejret kunne ikke være bedre og med en solid frokost klarede alle deltagerne dagen med stor tilfredshed blandt alle trænerne.

DSCF3314__640x480_.jpgDagen startede med nogle korte beskeder fra Søren, hvorefter deltageren gik ud i de samme grupper, som i går. Efter mange drikkepauser, og en dejlig frokost, blev der roteret i nogle grupper - og de sidste timer gik bl.a. med at drible, temposkift og afslutninger.

Der var lidt tid til sidst, hvor der blev spillet lidt på to mål.

Dagen sluttede igen i dag af med, at deltagere og trænere sagde tak til hinanden for en god dag!

Vi ser spændt frem til en ny dag i morgen med masser af ny inspiration og nye øvelser... Så er der vist også noget med en konkurrence, der skal afgøres og en straffesparkskonkurrence blandt trænere, så der bliver nok at se frem til i morgen!

Se flere billeder fra Campen. Tryk her.

Vh. Søren Laulund

P.S. I morgen er vi så heldige, at det bliver endnu en dejlig solrig dag, hvilket betyder, at det er vigtigt at huske solcremen!

 DSCF3336__640x480_.jpg

Tredje dagen på Barca Campen i Svendborg

DSCF3353__2___640x480_.jpgSolen skinnede over Høje Bøge, men det virkede absolut ikke til at hæmme deltagerne på årets camp.

Tværtimod !! der blev trænet for fuld damp, hvilket både trænere og ass. trænere var yderst imponerede over. I dag var der fokus på positioneringen i forhold til det defensive, men som tidligere var der stadig mulighed for at drible og afslutte.

Så efter en dag med dejligt vejr, lækker mad og super træning, afsluttede vi dagen med en straffesparkskonkurrence, hvor alle trænere og sponsorer deltog!

Efter en masse gode skud, endte det med, at Claus Drejer vandt konkurrencen og vandt en flot vinpræmie fra Holtes Vinlager i Møllergade. 2. præmien og 3. præmien gik til Henrik Bo Jensen fra Sparekassen og Jens fra Sporten.

Senere samme dag var der nogle, der mødtes i Thurø Boldklub, og sammen med Barcelona trænerne, så vi Spanien-Paraguay, hvilket var en utrolig spændende kamp og jeg tror Ramón, Andrés og Sergi var utrolig glade for, at Spanien hev sejren hjem til sidst!DSCF3384__2___640x480_.jpg

I morgen ser vi frem til endnu en dejlig dag, og desværre også den sidste dag på Barca Campen - men en dag forhåbentlig fyldt med masser af god træning.

Se flere billeder fra Campen. Tryk her.,

På gensyn i morgen

Søren Laulund

Sidste dag på Barcelona Campen!

DSCF3434__2___640x480_.jpgSkyerne spøgte over Høje Bøge fra morgenstunden, men det forhindrede ikke deltagerne på årets camp i at give sig 110 % til dagens træning. Om det var deltagernes store engagement, der var skyld i, at solen hurtigt tittede frem igen, ved jeg ikke, men F.C. Barcelona Campen sluttede i hvert fald, som den startede... med høj sol over Høje Bøge.

Søndagen på årets camp bestod, som tidligere dage, af en masse spændende og krævende øvelser, som deltagerne flot gennemførte!

Der blev fokuseret på forskellige typer af skud og diverse småspil med fokus på pasningsspillet. Skønt det nu er 4. dag på campen, var der ikke sønderlig træthed at spore under selve træningsøvelserne, hvilket overraskede alle trænerne - især Barcelonatrænerne udtrykte stor respekt for årets deltagere!

Dagen blev sluttet af med kamp på to mål, hvorefter de ældste spillede en kamp mod trænerne. På trods af en svensk dommer med meget tvivlsomme kendelser (dommeren var Christer, som er koordinator på de nordiske Barcelona Camps) og nogle af ass. trænerne, som ikke helt kunne følge med de tre Barcelonatrænere, så måtte de unge deltagere inkassere et hæderligt nederlag.

Til sidst blev der uddelt diplomer og sagt tak for året Barcelona Camp!DSCF3442__2___640x480_.jpg

Herfra skal der lyde en stor tak til alle, der har deltaget i Campen. I har alle været med til at skabe en sjov og udfordrende F.C. Barcelona Camp Nordic 2010 Svendborg.

Se flere billeder fra Campen. Tryk her.

Tak for i år!

De allerbedste sommerfodboldhilsner

Søren Laulund